Siirry sisältöön
Pakopeli
pakopeli

Sisältö

Pakopelissä eletään 1800-luvun hurjia vuosia, kun köyhyys ja katovuodet koettelevat tavallisen rahvaan arkea niin Perhonjokilaaksossa kuin koko maassa. Torppariperheen äiti Kreeta Haapasalon on pakko lähteä tienaamaan perheensä elantoa eli leipää esiintyvänä taiteilijana. Soittomatkoja tehdään ympäri suurruhtinaskuntaa ”pelevolla ja murheella”. Sinulla on tunti aikaa ratkaista Kantele-Kreetan elämään liittyvät tehtävät, kerätä maailmalle levinneet leivänmurut ja päästä ulos Kreetan tuvasta.

Hinta pelikerralta

64 e   ( 2 hlöä)

84 e   ( 3 hlöä)

100 e ( 4 hlöä)

110 e  ( 5 hlöä)

120 e  ( 6 hlöä)

Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi aikuisen seurassa. Minimiveloitus on 2 aikuista pelaajaa. Jos haluat varata pelin yli 6 hengen ryhmälle, sovitaan yksityiskohdista erikseen. 

Kesto

1 h aikaa ratkaista tehtävät

Paikka

Leporetken pohjalaistalo Vetelissä, Keski-Pohjanmaalla osoitteessa Räyringintie 95, 69730 TUNKKARI. Räyringintieltä käännytään vielä pienemmälle hiekkatielle ja kuljetaan tien päähän metsänreunaan. (Katso karttakuvat ylempää kohdasta "näytä isot kuvat".)

Saatavuus

Kesäkaudella 2022 heinäkuun alusta lähtien. Tuote on varattava etukäteen. Yhteystiedot löytyvät esimerkiksi nettisivujen alalaidasta.